DESPRE

FOARTE IMPORTANT: CINE SUNTEM NOI

Asa cum arată şi sloganul nostru – smart business for smart people – facem lucrurile altfel, dar cu cap.

Suntem o companie ambiţioasă şi profesionistă. Echipa noastră are o experienţă de peste 15 ani în media, marketing, relaţii publice şi comunicare. Ne canalizăm toate energiile pentru a oferi servicii ireproşabile, soluţii inedite şi o perspectivă unică de business. Asta pentru că ne place ceea ce facem, dar şi pentru că ne folosim de tehnologiile de ultimă oră pentru a obţine rezultate imediate, concrete şi de durată.

ŞI MAI IMPORTANT: CINE SUNTEŢI DUMNEAVOASTRĂ

Activaţi într-un domeniu în care imaginea este esenţială: de ea depinde succesul sau eşecul dumneavoastră personal sau al companiei pe care o conduceţi. Întelegeţi că strategia de comunicare şi marketingul sunt vitale într-o lume bazată pe viteză, imagine, sunet, mesaj şi persuasiune. Aveţi nevoie de profesionişti cu studii şi experienta în media, relaţii publice, comunicare şi marketing. Vreţi să maximizaţi sansele de reuşită ale proiectul dumneavostră, lăsând cât mai puţine lucruri la mâna întâmplării.

Dacă cele de mai sus vi se potrivesc, sunteţi pe cale să deveniţi clientul nostru. Contactaţi-ne completând formularul de AICIsunaţi la tel. 0723.52.43.22 sau scrieţi-ne pe office(at)clamirainvest.ro

Informații legale:
CLAMIRA INVEST SRL
CIF: 32843223
Reg. com.: J12/651/2014
Adresa: 400619 Cluj-Napoca, Str. Ciocarliei nr. 36, apt. 8, Judetul Cluj
Telefon: +40 723 524 322
IBAN(RON): RO65BTRLRONCRT0246724001
Banca: BANCA TRANSILVANIA