Dan Negru, o nouă provocare. Şerifi de România se bate cu MasterChef

Dan Negru, o nouă provocare. Şerifi de România se bate cu MasterChef

Dan Negru, o nouă provocare. Şerifi de România se bate cu MasterChef

Șerifi de România, reality show-ul prezentat de Dan Negru în care 12 vedete își vor testa limitele și rezistența, începe pe 9 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Noua emisiune din grila postului Antena 1 se va bate cu MasterChef, emisiunea culinară difuzată de Pro TV, scrie Pagina de Media.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei sunt vedetele care intră în cantonamentul emisiunii Șerifi de România.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii, este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aștepta pe concurenți la linia de finish pentru a desemna echipa câștigătoare, va participa la testele și probele de duel prin care vor trece concurenții.

Dan Negru: „Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puțin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectacol de televiziune. “Șerifi de România e un concept original 100%, asta m-a și atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism si multe trăiri. Am stat mult în ședințe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aș paria pe un câștigător.”

Antena 1 pune la bătaie pentru acest show un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Cum se desfășoară reality show-ul

Pe parcursul celor 12 ediții vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire și se vor antrena cu specialiști din domeniul militar, care îi vor învăța să execute atât exerciții din cadrul trupelor speciale, cât și tehnici de supraviețuire în medii ostile.

“Vedetele se vor confrunta cu propriile fobii, de la teama de apă la cea de diverse insecte, își vor testa limitele fizice, dar și psihice, vor învăța să se descurce în cele mai neprietenoase medii și, în același timp, își vor ascuți simțul competiției”, se arată într-un comunicat de presă al Antenei 1.